Roló, sávroló, raffiness


A roló még mindig a verhetetlen klasszikus az árnyékolástechnikai termékek között. Már nemzedékek óta húzzák fel és le a belátás és a nap elleni védelem céljából.

A tiszta vonalvezetés, letisztult dizájn, és az egyszerű kezelés teszi a rollókat univerzális és optimális megoldássá bármilyen helyiségben. Végülis ez mint belső árnyékoló alkalmas mind a négyszögletes szabvány ablakra, mint a teljes üvegfalra.

Széles textil és színválasztékból választhatja ki a szobájába leginkább megfelelő rolló típust.


ALKALMAZÁSI TERÜLET

Négyszögletes ablakokra

Nagy ablakokra és üvegfalakra


A sávrolónk sokféle szempontjai: Kombinálja a rolló és a redőny előnyeit. A betekintést gátló és az áttetsző szövetanyagok fokozatmentes fényszabályozást és kellemes térvilágítást adnak.

A (kettős rollónak is nevezett) sávrolló elrendezésének számtalan lehetősége van – most divatos a klasszikus textilanyagok, de a színes, szokatlan dizájn és strukturák szintén lehetségesek.


ALKALMAZÁSI TERÜLET

Négyszögletes ablakok

Nagy ablakok és üvegezett homlokzatok


Könnyű mint egy szövet, elegáns mint egy függöny, praktikus, mint egy redőny: Mindezek jelentik a Raffinesse-t. A “Raffinesse” a kiváló anyagminőség és a speciális technika kombinációja. A külső világ érzékelése és a privátszféra biztosítása egyaránt lehetséges.

A fényáteresztés szabályozása és a szövetanyagok stabilitása teszik a Raffinesse-t különlegességgé. Mint a klasszikus bolti sötétitő függöny egy modernebb változata ad minden helyiségnek különleges eleganciát.


ALKALMAZÁSI TERÜLET

Négyszögletes ablakok

Nagy ablakok és üvegezett homlokzatok