Redőny

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, üzemépületek, irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök helyzetének tetszőleges beállításával szabályozható az épületbe bejutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól.

Jellemzők: Nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Csökkenthető az épület fűtési és hűtési költsége, valamint biztonsági funkciót is ellátnak: védik a nyílászárókat.

Redőny lamella: Két típusa létezik a műanyag és az alumínium lamella. A műanyag lamellák magas minőségű extrudált PVC granulátumból készülnek. Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakkréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített.

Szerkezetszín: Az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhetők. A külső tokos ALUROLL és ALUHID típusoknál, valamint a ráépíthető tokos redőnyök esetében felár ellenében faerezetes keretek is kaphatók.

Működtetés: Történhet gurtnival, zsinórral, tekerőkarral vagy motorral. A motoros redőnyök automatizálhatók.

Biztonság: A redőnyöket a betörés elleni még nagyobb védelem érdekében feltolás gátlóval vagy kulccsal zárható zárólécekkel is elláthatjuk.

Külső tokos műanyag redőnyök

Külső tokos alumínium redőnyök

Ráépíthető tokos műanyag redőnyök

Nagyméretű redőnyök